Realigro.gr είναι η πρώτη παγκόσμια μηχανή αναζήτησης κτηματομεσιτικών όπου μπορείς να βρεις καταχωρήσεις κατοικιών προς πώληση Κάνσας

Ακίνητα προς πώληση στο Κάνσας

Το Κάνσας συνορεύει στα βόρεια με το κράτος της Νεμπράσκα. ανατολικά με το Μιζούρι. στα νότια με την Οκλαχόμα. και στα δυτικά με το Κολοράντο

Εάν μετακομίζετε στο κράτος ή ζείτε εδώ, αν ψάχνετε για ακίνητο προς πώληση στο Κάνσας, αν θέλετε να μεταβείτε από μίσθωση σε αγοραστή, συνεχίστε να διαβάζετε το άρθρο μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο οι προβλέψεις των ακίνητων περιουσιών θα επηρεάσουν τους στόχους σας.

Η αγορά ακινήτων του Κάνσας είναι σήμερα καλύτερη για τους πωλητές ακινήτων προς πώληση στο Κάνσας. Υπάρχουν λιγότερα σπίτια στην αγορά και οι απαιτούμενες τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται.

Ωστόσο, τον Φεβρουάριο του 2018, οι πωλήσεις κατοικιών μειώθηκαν κατά μερικές ποσοστιαίες μονάδες. Αυτό δεν ήταν καλή είδηση ​​για τους ιδιοκτήτες σπιτιού που θέλουν να πουλήσουν.

Οι ειδικοί υπολογίζουν ότι οι ιδιότητες του Κάνσας θα αρχίσουν να αυξάνονται καθώς η άνοιξη εξελίσσεται, με τη ζήτηση για συνεχώς αυξανόμενες τιμές.

Αυτό σημαίνει ότι τα σπίτια θα γίνουν ακριβότερα με την πάροδο των ετών, οπότε μπορεί τώρα να είναι η καλύτερη στιγμή για να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Κάνσας αν μπορείτε να το αντέξετε οικονομικά.

Δύο πόλεις του Κάνσας βρίσκονται στη λίστα των 150 καλύτερων πόλεων για να ζήσουν στις ΗΠΑ.

Η πόλη της Wichita κατατάχθηκε 77η, ενώ η πόλη του Overland Park κατατάχθηκε 8η.

Η συνολική κατάταξη του Overland Park ήταν αρκετά καλή, αλλά αυτή η πόλη κατάφερε επίσης να φτάσει στην πρώτη θέση στην κατηγορία των φθηνότερων ενοικίων.

Αλλά αυτή τη στιγμή είναι μια καλή στιγμή για να αγοράσετε ένα ακίνητο προς πώληση στο Κάνσας. Οι τιμές αυξάνονται, αλλά αυτή τη στιγμή είναι ακόμα δυνατό να βρεθούν προσιτά σπίτια που βρίσκονται σε άριστη κατάσταση.

Η αγορά ακινήτων του 2018 στο Κάνσας μπορεί να είναι καλή για τους πωλητές, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι αγοραστές δεν θα μπορέσουν να βρουν το σπίτι των ονείρων τους.

Οι τιμές των κατοικιών θα μπορούσαν να αναπτυχθούν αργά και σταθερά καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Ωστόσο, εξακολουθούν να είναι λογικές τιμές ανάλογα με το τι ψάχνετε.

 Εάν σκέφτεστε να βρείτε ακίνητα προς πώληση στο Κάνσας, θα πρέπει να ξέρετε ότι πρόκειται για ένα κράτος με πολλούς ανοικτούς χώρους, ηλιόλουστο ουρανό και μικρή κίνηση. Όμως, η αύξηση των θέσεων εργασίας στο Κάνσας υπολείπεται των γειτονικών κρατών κατά λιγότερο από 1% και το κράτος έχει αντιμετωπίσει σημαντικά δημοσιονομικά ελλείμματα από το 2012.

Αυτό τοποθετεί το κράτος στην 34η θέση στις Ηνωμένες Πολιτείες για τον πληθυσμό και στην 31η θέση για την αύξηση του πληθυσμού. Από την άλλη πλευρά, μερικές από τις μικρότερες πόλεις του κράτους που έχουν ταχέως μειούμενους πληθυσμούς προσφέρουν δωρεάν σπιτικές παρτίδες και άλλα κίνητρα σε όσους επιθυμούν να μετεγκατασταθούν και να χτίσουν ένα σπίτι. Αυτές οι δυσχερείς πόλεις περιλαμβάνουν τους Ellsworth, Atwood, Lincoln, Minneapolis και Marquette

Η Wichita είναι η μεγαλύτερη πόλη στο Κάνσας, με πληθυσμό πάνω από 670.000 ανθρώπους στο μετρό, ονομάζεται "Air Capital of the World" επειδή φιλοξενεί αρκετές αεροπορικές εταιρείες. Άλλες σημαντικές βιομηχανίες περιλαμβάνουν τη γεωργία, την παραγωγή βοοειδών και τη μεταποίηση του βοείου κρέατος, την ενέργεια και τα βιομηχανικά ορυκτά.

  •  
    Μετακομίζοντας στο Κάνσας. Αποδημία και ζουν στο Κάνσας.

      Βρίσκεται στο αμερικανικό Midwest, με περίπου 2.800.000 κατοίκους, το Κάνσας είναι ένα από τα ομοσπονδιακά κράτη που ανήκουν στις ΗΠΑ με μια μοναδική και ξεχωριστή ιστορία. Ένας τόπος που ακόμα και σήμερα υπογραμμίζει τις ρίζες ενός από τους πιο πολυεθνικούς πληθυσμούς στον κόσμο, ικανή να αιχμ ...

Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία

Σχετικές ακινήτων

Cod. 9551

Πώληση Μονοκατοικία, Κάνσας, Allen County, Topeka, Topeka

118,184.00EUR
Πώληση
Μονοκατοικία

67 m²
Super deal u suncanoj Floridi! (10 minuta od plaze). Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inve...
UNAVAILABLE
Cod. 9549

Πώληση Τριάρι, Κάνσας, Anderson County, Wichita, Wichita

125,346.00EUR
Πώληση
Τριάρι

111 m²
Florida! -----> Vasa investicija/ stan u Majamiju! Kada vi ili neko od vasih: Klijenata, Rodjaka, Prijatelja ili Poznanika planira preseljenje/inves...
UNAVAILABLE
Χάρτης, πορεία των τιμών και στατιστικά στοιχεία
 
 
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Προτιμήσεις

    Για καλύτερη χρήση της ιστοσελίδας Realigro, ορίστε τις προτιμήσεις σας για τη γλώσσα, το νόμισμα, τα τετραγωνικά μέτρα ή τα τετραγωνικά πόδια (ft.)

    Ορίστε τώρα Να μην εμφανιστεί ξανά
BB